Проросійські сили оголошували полювання на лідера "Правого сектора", народного депутата Дмитра Яроша.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповів командир добровольчого українського корпусу Андрій Стемпіцький, передає Gazeta.ua.

"За нашою оперативною інформацією, минулого року, за голову Яроша пропонували півмільйона доларів. Хто саме пропонував таку нагороду - росіяни чи сепаратисти - не знаю. Винагорода за командирів від 50 до 200 тисяч доларів", - говорить він.

Стемпіцький розповів, що з полоненими бійцями "Правого сектора" бойовики розправляються з особливою жорстокістю.

"Зараз двоє бійців "Правого сектора" перебувають у полоні. Вони живі, але на хлопцях немає живого місця - все переламане і простріляне. Аа весь час війни загинули близько 40 бійців "Правого сектора", - зазначив командир.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: "Правий сектор" на Майдані пообіцяв імпічмент президенту (фото, відео)

Нагадаємо, що в Росії "Правий сектор" оголосили екстремістською організацією. А 25 липня на прохання Росії Інтерпол оприлюднив інформацію про міжнародний розшук лідера партії "Правий сектор" Дмитра Яроша.

Його звинуватили у публічному підбурюванні до терористичної та екстремістської діяльності з використанням засобів масової інформації.