Внутрішній аудит Київської міської державної адміністрації з липня 2014 року до червня 2015 року виявив порушення на суму 578 млн грн.

Про це заявив директор Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА Геннадій Пліс, повідомляє прес-служба київської мерії.

"З липня 2014 року і до червня цього року Департамент внутрішнього фінансового контролю провів перевірки, результати яких передано до правоохоронних органів. Із загальної суми виявлених порушень та недоліків витрати становлять 382 млн грн", – повідомив Пліс.

За його словами, всього протягом року правоохоронцям направили матеріали 90 перевірок, за 47 з яких порушено кримінальні провадження.

Читайте також: В "Ударі" підтвердили затримання депутата Київради

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За попередньою інформацією, за результатами 5 кримінальних проваджень правоохоронці вже повідомили посадовцям про підозру в скоєнні правопорушень, за двома кримінальними провадженнями матеріали вже направлені до суду.