Президент Російської Федерації Володимир Путін провів оперативну нараду з постійними членами Ради Безпеки РФ.

Як повідомляє прес-служба Кремля, на нараді обговорювали ситуацію на Донбасі.

Кремлівські пропагандисти у звичному для них стилі продовжують перекручувати факти і заявляють про "випадки обстрілів населених пунктів Донбасу та представників місії ОБСЄ з боку українських силовиків".

Саме ці "випадки" і стали одним з ключових питань до обговорення на нараді.

Разом з тим, у повідомленні немає жодного слова про те, що бойовики невдало атакували українські позиції під Старогнатівкою. Також невідомо, чи обговорювали російські можновладці застосування сепаратистами забороненої Мінськими угодами артилерії.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: Загострення ситуації на Донбасі чітко сплановане Росією - МЗС

На думку міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, Росія свідомо саботує Мінські домовленості, і саме з цим пов'язане останнє загострення ситуації на Донбасі.