Приїзд президента Російської Федерації Володимира Путіна в аннексований Крим, без узгодження з українською владою – це виклик для цивілізованого світу і продовження сценарію нагнітання ситуації, який реалізують російські військові і бойовики на Донбасі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав президент України Петро Порошенко.

"Такі поїздки означають подальшу мілітаризацію окупованого українського півострова і призводять до ще більшої ізоляції. Тільки в складі України Крим має майбутнє, в тому числі туристичне", - наголосив Порошенко.

Читайте також: Лаврову в словах Порошенка привиділася русофобія

Нагадаємо, сьогодні в Криму з робочою поїздкою перебуває президент Росії Володимир Путін, а також прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

Путін запланував провести в Ялті засідання президії Державної ради РФ, присвячене розвитку туризму. У планах Медведєва - відвідати в кримському селі Стерегуще "Всеросійський молодіжний освітній форум "Таврида" і зустрітися з учасниками форуму.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще