Державна служба фінансового моніторингу України затвердила зміни до переліку осіб, пов'язаних із здійсненням терористичної діяльності або стосовно яких застосовано міжнародні санкції. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зміни затверджено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2010 № 745 "Про затвердження Порядку формування переліку осіб, які пов'язані з провадженням терористичної діяльності або щодо яких застосовано міжнародні санкції".

Читайте також: В Росії українцю "шиють" чеченську війну, де його ніколи не було

Перелік терористів та осіб, які підпадають під міжнародні санкції, розміщено на офіційному веб-сайті Держфінмоніторингу України у розділі "Протидія тероризму".

Нагадаємо, днями Сполучені Штати Америки внесли брата лідера угрупування "Мережа Хаккані" в список особливо небезпечних міжнародних терористів. "Мережа Хаккані", що базується в Пакистані, тісно пов'язана з екстремістською організацією "Аль-Каїда".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще