Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив в ефірі "Шустер live", що проти партії націоналістів Арсен Аваков розпочав політичну розправу і звинуватив міністра МВС у грубому порушенні законів України. Про це Олег Тягнибок розповів на своїй сторінці в Facebook.

"Влада повинна припинити політичний тиск, який вона організувала проти "Свободи". Заяви Авакова - не що інше, як політичне переслідування і спроби знищити опонентів. Вони вже призначили винних, ще не розшукуючи справжніх винуватців. Хіба так відбувається в цивілізованих державах? Міністр внутрішніх справ, незважаючи на презумпцію невинності, на закони і Конституцію, береться звинувачувати у всіх злочинах "Свободу" і мене особисто. Це робиться владою лише з однією метою - зняти з себе політичну відповідальність", - заявив лідер націоналістів.

Голова "Свободи" зазначив, що прийшов на акцію протесту зі своїми дітьми і це є доказом того, що він нічого не знав про теракт.

Читайте також: Загиблого під Радою нацгвардійця поховали поряд з бійцями АТО

Народні депутати від ВО "Свобода" будуть звертатися до Генерального прокурора України з вимогою відставки міністра МВС Арсена Авакова. Свободівці звинувачують його в тому, що він фальсифікує розслідування трагедії 31 серпня з метою знищення політичних опонентів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 31 серпня під Верховною Радою відбулися бійки між учасниками акції протесту і міліцією. В результаті зіткнень від вибуху гранати загинуло троє співробітників Нацгвардії. Арсен Аваков звинуватив у всьому ВО "Свободу".