Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що народний депутат та президент Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Ківалов готує схеми маніпулювання голосами в регіоні під час місцевих виборів 25 жовтня.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Є таке село Затока, куди їздить дуже багато відпочиваючих, і де землі коштують дуже дорого. Я з'ясував, що Ківалов, який дуже добре відомий тим, що фальсифікував вибори 2004 року, зараз перейшов з національного рівня на місцевий", - зазначив голова Одеської області.

У Затоці, за його словами, записана велика кількість його студентів, які голосують на виборах, а перед виборами він хоче записати ще більше. Саакашвілі додав, що потім обрана сільрада буде розподіляти землі на його користь, тому що у нього там є фінансові та земельні інтереси.

Читайте також: Кандидата на пост директора Іллічівського порту лобіюють з Києва – Саакашвілі

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Він наголосив, що ця ситуація є класичним прикладом того, які маніпуляції можуть використовувати під час місцевих виборів. Саакашвілі додав, що поки таких людей не приструнили, у країни будуть великі проблеми.

Очільник обладміністрації вказав на те, щоб в Україні не повторилася "та ганьба", яка була цього літа на виборах в одномандатному окрузі №205 у Чернігові. Тоді, за його словами, були кричущі порушення, до яких опинилися причетні всі учасники виборчих перегонів.