Під час зустрічі у Мінську представники Росії запропонували Києву обміняти політичних в'язнів. Уряд країни має роздивитись обмін режисера Олега Сєнцова на спецназівців ГРУ Росії.

Про це розповів керівник Центру звільнення полонених Офіцерського корпусу Володимир Рубан, передає Громадське. Він зазначив, що ініціатива поступила від російської сторони і наразі керівництво України роздивляється таку можливість.

"Я не назву джерело, сторону, з якою ми спілкувалися. Саме на їх прохання. Це представники Росії, а не Донецька. Зустріч була в Мінську. Розмова була досить серйозною", - розповів Рубан.

Керівник Центру звільнення зазначив, що українська сторона тягне із відповіддю на пропозицію.

Нещодавно військовий прокурор Анатолій Матіос розповів, що обмін військових полонених РФ можливий лише після суду над ними.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Читайте також: Росія відмовилась віддати заручників та повернути контроль над кордоном – МЗС

Європейський парламент закликав скласти санкційний список росіян, які причетні до викрадання Савченко, Сєнцова, Кольченка та естонця Кохвера.