Росія будує військову базу, яка розрахована на декілька тисяч військовослужбовців, у Білгородській області неподалік від кордону з Україною.

Про це повідомив в інтерв'ю американському телеканалу CNN начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Віктор Муженко, передає Укрінформ.

"Так, ми отримували таку інформацію про створення бази поблизу Білгорода. Вона розрахована на кілька тисяч військових", - сказав Муженко.

За його словами, це ще одне підтвердження агресивних планів РФ.

Муженко підкреслив, що інформація про будівництво бази підтверджена з оперативних джерел і даними розвідки.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Читайте також: НАТО занепокоєне новиною про військову базу РФ біля кордону з Україною

Нагадаємо, про будівництво Росією військової бази на кордоні з Україною на минулому тижні повідомив кореспондент Reuters.

База знаходиться біля села Солоті, недалеко від Валуйок, розташованих в 25 км від кордону з Луганською областю, поруч із залізницею, що з'єднує Солоті з Москвою та Луганськом.