НАТО висловило занепокоєння повідомленням про будівництво у Росії нової військової бази поблизу кордону з Україною.

Про це заявив представник НАТО у розмові з Радіо Свобода.

В Альянсі додали, що стурбовані "продовженням спроб Росії дестабілізувати ситуацію в Україні".

9 вересня агентство "Ройтерз" оприлюднило матеріал про будівництво в Росії нової величезної військової бази зі складами озброєнь і казармами на кілька тисяч військових недалеко від українського кордону. На думку агентства, це свідчить, що Кремль "окопується" задля тривалого протистояння з Києвом.

Читайте також: Росія почала будувати військову базу біля кордону з Україною

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як пише "Ройтерз", цього тижня робітники зводили паркан навколо великого поля біля села Солоті Бєлгородської області, де має бути база, і прокладали туди дорогу, а репортера агентства назвали українським шпигуном і прогнали. Представник будівельників, що назвався працівником російської Федеральної служби спеціального будівництва ("Росспецбуд"), яка займається військовими об'єктами, відмовився говорити про це, сказавши лише, що це "секретний об'єкт".