Народний депутат Олег Ляшко з трибуни парламенту заявив про те, що конкретні особи з Блоку Петра Порошенка вимагають від деяких членів його фракції покинути Радикальну партію, тобто стати "тушками". Про це пише РБК.

"За дорученням президента Порошенка зараз триває підкуп народних депутатів від фракціі Радикальної партії. Персонально цим займаються Олександр Третьяков, Ігор Кононенко, а також позафракційний народний депутат Олександр Оніщенко",- сказав Ляшко.

За його словами, п'ять членів фракції Радикальноі партії отримали пропозиції вийти з партії в обмін на певні кошти та місця у передвиборчих списках, а один із депутатів Артем Вітко перейшов в коаліцію.

Читайте також: Гройсман доручив розслідувати підкуп "Самопомочі"

Голова ВР Володимир Гройсман, у свою чергу, запропонував Ляшку звернутися із заявами до правоохоронних органів та Антикорупційного бюро.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, вчора депутати Верховної Ради не змогли звільнити Валерія Вощевського з посади віце-прем'єр-міністра України. Парламентарі тричі провалили голосування за відповідний проект постанови.

Вощевський написав заяву про звільнення з посади після того, як фракція Радикальної партії оголосила про вихід з коаліції.