Народний депутат Рефат Чубаров не виключає припинення поставок електроенергії в окупований Росією Крим.

Про це він повідомив вчора під час засідання координаційної ради в Генічеській райдержадміністрації Херсонської області, передає "Крим.Реалії".

Глава Меджлісу кримських татар не виключає, що кримські татари будуть добиватися припинення поставок електроенергії на окупований півострів.

"Окупанти не будуть на перший час переосмислювати свої дії проти нас. Але потім буде жовтень. Ми вчора чітко сказали президентові, що, якщо вони не будуть ніяким чином дотримуватися прав людини, то ми не знаємо, навіщо ми будемо їм постачати електроенергію", - наголосив він.

Читайте також: Губернатор Херсонщини готується до блокади Криму

Популярні новини зараз
Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову Мобілізація авто в Україні: власникам транспорту загрожує 60 тисяч штрафу, хто в списку
Показати ще

На недавніх переговорах із президентом Петром Порошенком, за його словами, піднімалось питання про припинення постачання електроенергії на окуповану територію.

Нагадаємо, кримчан зобов'язали зізнатися в наявності українського громадянства.