Нардеп Михайло Добкін звинуватив МВС у бездіяльності під час штурму його будинку у Харкові.

Про це він заявив в ефірі каналу "Україна 112".

"У мене зараз у дворі працюють слідчі бригади. Зроблено багато, результату не буде ніякого. Тому що ні сьогодні, ні при штурмі нашого офісу не затримали жодної людини. Вони при міліції пішли. Мало того, їм міліція щось говорила, а вони їй відповідали нецензурною лайкою, погрозами, а іноді струменем сльозогінного газу ", - зазначив Добкін.

Нагадаємо, активісти, які заблокували будинок колишнього регіонала, мали символіку батальйону "Азов", "Східного корпусу" і "Правого сектора".

Добкін звинуватив активістів у тиску на себе і кандидатів, які збиралися брати участь у місцевих виборах від "Опозиційного блоку".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"У наш таке цікаве час дуже складно щось прогнозувати, бо аналітиці дуже мало піддається. Ця ситуація носила характер залякування. Більшість молодих людей з петардами, вибуховими пакетами, світло-шумовими гранатами намагалися чинити такий моральний тиск на мене і більшість людей, які готові балотуватися від нашої політичної сили ", - сказав він.

Читайте також: У Харкові активісти "Азова" заблокували будинок Добкіна (фото)

Крім цього, екс-регіонал звинуватив у нападі міністра внутрішніх справ, керівництво харківської ОДА і тих, кому він особисто не подобається.

"Я однозначно заберу свою сім'ю з України Під час штурму у мене вдома було двоє моїх неповнолітніх дітей 5 і 8 років", - резюмував Добкін.