Ввечері, 26 вересня, на вулиці Анни Ахматової у Києві невідомий стріляв із бойового пістолета в помічника народного депутата Ігоря Мосійчука Станіслава Коломійця.

Про це розповів радник лідера Радикальної партії Владислав Бондаренко на своїй сторінці Facebook. Він був разом із Коломійцем.

"Поряд з нами зупинився автомобіль БМВ Х5, з нього вийшов чоловік, і без будь-яких пояснень, вистрілив у наш бік сім разів. Врятувало нас зі Стасом лише те, що ми забігли в ресторан "Чайхона Базар". Повідомили по 102, але поліція прибула тільки через 25 хвилин і оголосила перехоплення", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: В Одесі терористи підірвали будівлю СБУ (фото)

За словами Коломійця, слідчо-оперативна група кваліфікувала інцидент як "хуліганство".

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

На місці події виявили гільзи калібру 9 міліметрів.

Нагадаємо, Мосійчука заарештували після того, як генпрокурор України Віктор Шокін показав на пленарному засіданні відео, де нардеп "вирішує" ряд питань за гроші.

18 вересня суд обрав для Мосійчука запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб.