Президент США Барак Обама на прикладі Осами бен Ладена пояснив президенту Росії Володимиру Путіну, що розповсюдження тероризму погано закінчується.

Про це заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, коментуючи події 70-ї Генасамблеї ООН.

За його словами, Барак Обама "дуже чітко заявив про неприпустимість розповсюдження тероризму в усьому світі і запевнив, що в жодному куточку Землі йому не буде схованки".

"Чудовим було посилання про Осаму бен Ладена, який тероризував увесь світ і як саме він закінчив. Вважаю, це дуже чіткий меседж для Путіна щодо його дій з підтримки терористичних угруповань "ЛНР" та "ДНР", який відправляє російські війська вбивати людей у Сирії", - наголосив представник "Народного фронту".

За його словами, Президент США посилав достатньо чіткі меседжи і Путіну, і Порошенку.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читайте також: Російська делегація вийшла із зали Генасамблеї під час виступу Порошенка

"Він чітко сказав, що територія України має бути повністю повернена під контроль української влади", - наголосив Андрій Тетерук.

"Президент США окреслив межі допустимого, чим можна займатися в світі, а чим – ні, і був дуже переконливим. Натомість Путін виглядав невпевненим у собі, запинався в словах, повторювався, не відчував себе людиною, яка володіє ситуацією", - резюмував перший заступник голови фракції "Народний фронт".