Генеральна прокуратура України зібрала докази причетності колишнього начальника Головного управління Служби безпеки України до загибелі та побиття учасників Революції Гідності. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Правоохоронці завершили досудове розслідування щодо колишнього начальника Головного управління СБУ у Києві та Київській області та надали стороні захисту для ознайомлення матеріали кримінального провадження.

Читайте також: Дитяча "Небесна сотня": діти Донбасу в полум'ї війни

У ГПУ встановили, що посадовець 18 лютого 2014 року виконав наказ керівництва та прийняв рішення про участь працівників СБУ у розгоні мітингувальників на Майдані Незалежності.

Відповідно до ухвали суду підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, 18-20 лютого під час подій на Майдані загинуло більше сотні протестувальників і кілька тисяч було травмовано.