Студентів Національного університету "Одеська юридична академія" змушують підписувати петиції до Петра Порошенка. Головою цього навчального закладу є кандидат у мери міста Сергій Ківалов.

Студенти вишу анонімно надіслали фотографії із соціальних мереж виданню Укрінформ, на яких можна побачити явний примус до підписання електронних документів. Також цю інформацію розповсюдив відомий блогер Ігор Бігдан на сторінці LiveJournal.

"До п'ятниці треба проголосувати за петиції, затверджені профкомом і студрадою! Хто відмовляється голосувати - пишіть мені причину, по якій відмовляєтеся. Там видно список тих, хто проголосував. Потім я складу список - хто не проголосував. Кожен голосує зі свого комп'ютера, оскільки йде прив'язка до IP-адресою, тобто можна зарахувати як один голос ", - пише "ВКонтакті" студентка вишу.

У самій петиції мова йдеться про призначення Ківалова членом Європейської Комісії "За демократію через право". В іншому документі громадяни вимагають "припинити політичне переслідування Ківалова".

Читайте також: Завтрашня зустріч у Парижі є історичною - нардеп

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Сергій Ківалов перебуває на політичній арені України з 1998 року. Протягом майже всієї політичної кар'єри він був членом "Партії регіонів". У 2004 році його звинуватили у фальсифікації результатів президентських виборів.