Генеральна прокуратура в четвер, 1 жовтня, завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні проти народного депутата, колишнього командира батальйону "Айдар" Сергія Мельничука і п'яти інших осіб, які підозрюються у скоєнні розбійних нападів, викраданні людей, викраденні автомобілів і застосуванні насильства до співробітників правоохоронних органів.

Про це повідомили в прес-службі Генпрокуратури.

Мельничук відмовився отримати обвинувальний акт і реєстр матеріалів досудового розслідування. Але незважаючи на це, справу передано до Шевченківського райсуду Києва для розгляду по суті.

Нагадаємо, 12 травня Генеральний прокурор Віктор Шокін вніс до Верховної Ради подання про зняття недоторканності і притягнення Мельничука до відповідальності за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених низкою статей Кримінального кодексу.

Читайте також: МВС вимагає арешту екс-заступника голови "Нафтогазу" Кацуби

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

3 червня Рада зняла недоторканність з колишнього комбата "Айдара" і дозволила його притягнення до кримінальної відповідальності. Депутату може загрожувати довічне ув'язнення.

З 11 червня Мельничук перебуває під запобіжним заходом у вигляді застави в сумі 300 тисяч гривень.

Незважаючи на це, він ходить на засідання парламенту і навіть висунувся в мери Києва.