Колишні регіонали Володимир Медяник і Володимир Струк, які в 2014 році вели антиукраїнську діяльність на Донбасі, придбали люксові апартаменти в Києві.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook журналіст Денис Бігус.

Журналіст підкреслює, що Струк і Медяник вели активні переговори з сепаратистами, підтримували проведення незаконного референдуму на окупованому Донбасі, а також організовували бандформування. Після чого придбали недешеву нерухомість для своїх родичів у "хунтовському Києві".

Володимир Струк купив дві квартири в елітному новому районі столиці Новопечерські липки: одну для дочки, другу для дружини. У свою чергу, дружина Володимира Медяника отримала право власності на нерухоме майно в елітному будинку по вул. Хрещатик.

У грудні 2014 року квартиру Печерський райсуд столиці арештував, в інтересах того ж Медяника. Як зазначає Денис Бігус, арешт в інтересах Медяника суд наклав "вже тоді, коли в Луганську творився повний морок".

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Читайте також: Колишній регіонал не хоче повертати підприємство у державну власність

Нагадаємо, що минулого тижня депутат і "хрещений батько" Тендерної мафії Антон Яценко (група "Відродження") був помічений у приймальні генпрокурора Шокіна.