Глава так званої "ДНР" Олександр Захарченко доручив підконтрольним бойовикам телеканалам припинити трансляцію "передвиборчої агітації".

Про це повідомив лідер громадського об'єднання "Інформаційний опір" та народний депутат Дмитро Тимчук на свої сторінці у Facebook.

Канали терористів "Оплот ТВ", "Юніон" та "Перший республіканський" припинять трансляцію відеоматеріалів, в яких міститься "передвиборна агітація".

Бойовики раніше призначили проведення "виборів" на окупованих територіях на 18 жовтня. Під час засідання так званого "парламенту ДНР" буде розглянуто питання про остаточне призначення дати, коли вони мають відбутися.

Читайте також: Донбас не має жодного особливого статусу - Клімкін

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Також ватажки "ДНР" доручили "комендатурі ЛНР" забезпечити допуск членів спостережної місії ОБСЄ до стратегічно важливих об'єктів в регіоні. Міжнародні спостерігачі контролюватимуть склади озброєння та місця дислокації підрозділів російсько-терористичних військ. Проте, представники "комендатури ЛНР" постійно супроводжуватимуть представників ОБСЄ під виглядом "охорони".

Вони будуть, під виглядом "забезпечення безпеки", обмежувати пересувань спостерігачів та припинятимуть спроби спілкування на об'єктах з персоналом і бойовиками.

Нагадаємо, керівники "ДНР" та "ЛНР" погодилися перенести проведення "місцевих виборів" на окупованих територіях на наступний рік.