Росія може використати ситуацію з невидачею транзитних пропусків вантажоперевізникам України, щоб вирішити проблеми блокади Криму.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив політолог Андрій Дуда.

"Очевидно, це буде якийсь додатковий аргумент російської сторони у вирішенні проблеми блокування Криму, бо насправді, незважаючи на такі "ура-патріотичні" оцінки російських аналітиків, насправді блокада Криму приносить дуже серйозні результати", - заявив він.

Читайте також: Через блокаду пасажиропотік в Крим скоротився вдвічі

Нагадаємо, під Києвом, на Бориспільській окружній, накопичилося понад 200 фур, які не можуть в'їхати до Росії через те, що РФ не дає дозвіл на вантажні перевезення транзитом через свою територію на четвертий квартал 2015 року.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

У Міністерстві інфраструктури зазначили, що такі дії Росії суперечать домовленостям за угодою про співпрацю у сфері автомобільного транспорту і зажадали відновити видачу транзитних пропусків.