Сьогодні депутати Верховної ради проголосували за сім законів.

Як повідомляє ZIK, вони входять до проекту лібералізації безвізового режиму з ЄС. На їх прийнятті постійно наголошують високопосадовці європейських країни.

Проте закон про зняття депутатської недоторканності навіть не включили до порядку денного, а він також необхідний для європейської інтеграції України.

Спікер Володимир Гройсман також не поставив на розгляд другий ключовий законопроект щодо заборони дискримінації при працевлаштуванні.

Після оголошення їх необхідності він перейшов до розгляду інших питань.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

У першому читанні прийняли чотири нормативно-правові акти, а у другій половині дня 229 депутатів проголосували "за" закон про фінансування політичних партій з державного бюджету, а 243 погодились на закон про трудову міграцію.

Читайте також: Рада вводить держфінансування партій з липня 2016 року

Нагадаємо, що Євросоюз проведе моніторинг готовності сфер суспільного життя України для скасування безвізового режиму у грудні.

У Кабміні неодноразового наголошували на необхідності прискорити процес прийняття законів щодо "лібералізації безвізового режиму", адже ЄС може зробити висновок про неготовність України.