Зранку у будинках членів ВО "Свобода" проводять обшуки.

Як повідомив депутат Київради від партії Олександр Аронець у своєму аканті у Twitter, правоохоронці керуються рішенням Печерського суду.

У постанові членів ВО "Свобода" підозрюють у вбивствах мирних протестантів під час протистояння у лютому 2014 року на Майдані.

Проте радник Авакова Іван Радченко заявив, що у членів партії проводять обшуки за події під Радою.

Правоохоронці з'ясували, що траєкторія пострілів у протестантів співпадає з розташування номеру 1132 готелю "Україна".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомо, що у той час у цьому приміщенні на 11 поверсі жив член об'єднання Панькевич Олег Ігорович.

Аронець назвав цей випадок повернення старих методів боротьби з конкурентами, які існували за часів авторитарного правління екс-президента Віктора Януковича.

Також він нагадав, що дозвіл на обшуки підписав суддя Володимир Коробань, який веде справу Ігора Сиротюка за події під будівлею Верховної ради, коли загинули троє бійців Національно гвардії.

Читайте також: "Свобода" заявляє про обшуки у лідерів партії

Нагадаємо, що 31 серпня члени ВО "Свободи" влаштували мітинг під стінами парламенту, щоб запобігти прийняттю запропонованих президентом змін до Конституції.