До України їдуть представники Гаазького трибуналу, щоб розглянути докази російської агресії у нашій країні.

В кінці жовтня представники Міжнародного трибуналу розглядатимуть зібрані матеріали України з розслідування подій на Майдані та агресії Росії. Про це розповів заступник генпрокурора Віталій Касько, повідомляє proua.com.ua.

"Найближчим часом буде черговий візит офіса прокурора (Гаазького трибуналу. – "Знай") і з обох тем буде спілкування", — сказав Касько.

Офіс прокурора вивчає можливість поширення своєї юрисдикції. "Вони знову спілкуватимуться із слідчими, прокурорами, отримають необхідну їм інформацію", — сказав замгенпрокурора.

Читайте також: Гаазький суд візьметься за грузинсько-російський конфлікт 2008 року

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Проте Касько підкреслив, що прогнозувати не можна, коли прокурор прийме рішення з розгляду українських матеріалів. Цей процес може затягнутися і свій вердикт прокурор може винести навіть наступного року.