Америка посилить санкції у разі порушення Мінських домовленостей та продовження агресії з боку Росії.

Про це йшла мова на зустрічах міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з американськими високопосадовцями під час його візиту до США.

"Під час зустрічей був обговорений стан імплементації Мінських домовленостей, підкреслено необхідність виконання підтримуваними Росією бойовиками положень щодо відведення озброєнь, припинення вогню, а також повного допуску спостерігачів ОБСЄ як умов проведення місцевих виборів на Донбасі, які мають відбуватися у повній відповідності до українського законодавства ", - сказано у повідомленні МЗС.

Читайте також: Кремль не зміг зірвати обрання України до Радбезу ООН

Згідно з повідомленням, сторони погодились щодо необхідності дотримання режиму санкцій і його посилення у разі порушення Мінських домовленостей та продовження російської агресії, а також щодо надання Сполученими Штатами максимального сприяння нашій державі у координації санкційної політики з ЄС до повного відновлення територіальної цілісності України, включаючи повернення Криму.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще