Продовольчу блокаду Криму, яку організували кримські татари, намагалися прорвати фури з кондитерською продукцією корпорації Roshen.

Народний депутат, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповів про конфлікт, який виник на адміністративному кордоні з анексованим Кримом, пише Лівий берег.

Вантажівки кондитерської корпорації, яка належить президенту України Петру Порошенку, намагалися перетнути кордон при тому, що главі держави відомо про безстрокову акцію, яку проводять активісти, зазначив Чубаров.

Читайте також: На кордоні з Кримом зафіксували російську техніку

У кабінетах влади, в тому числі і у президента, неодноразово обґрунтовували необхідність блокади анексованого півострова.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

"І ніде, ні в одному кабінеті, ми не чули слова категоричного заперечення", - зауважив глава Меджлісу.

"Якщо вже говорити про прізвища, то, повірте, серед фур, які ми розгорнули, були ті, на яких великими літерами було написано ROSHEN. У перші дні таких фур було чотири", - повідомив Чубаров.

Відзначимо, що продовольча блокада півострова стартувала 20 вересня. Активісти-ініціатори називають її безстроковою.