Місцеві вибори продовжують викликати в соцмережах великий галас. Крім серйозних обговорень, українці зазвичай реагують на них великою кількістю жартів, фотожаб та навіть пісень.

"Знай" зібрало найпоширеніші інтернет-меми виборчох неділі.

Головний тренд обговорень - активне голосування людьми похилого віку.

Справжнім інтернет-хітом стала фотографія з дільниці у Виноградівському районі Закарпаття. "У кожної вулиці у селі - свій дизайн килима позаду члена ДВК", - прокоментував фото місцевий журналіст Віталій Глагола.

Закарпатці запустили флеш-моб #пой_на_вибори, під яким збирали найкращі жарти з колоритом місцевої говірки. Абсолютним хітом став "Словник закарпатської мови на виборах".

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Ще однією темою стала перемога на багатьох дільницях Опозиційного блоку.

Видання "Слово і діло" розділило кандидатів на місцевих виборах на 7 жартівливих груп.

Проте, в багатьох випадках жарти переходили в серйозний жанр.

Завершити наш короткий огляд хочемо музичною паузою - новим хітом гурту "Гайдамаки" - "Історія однієї політичної курви".

Читайте також: Джон Сноу і Нестор Махно: за кого голосували на місцевих виборах (фото)