Новим мером міста Глухова Сумської області обрали уродженця Франції, нащадка династії українських меценатів Мішеля Терещенка.

"Згідно з попередніми результатами підрахунку голосів на 18 виборчих дільницях у м.Глухові, Мішель Терещенко впевнено лідирує з результатом – 64,58 % (8414 чол.)", - йдеться у повідомленні виборчого штабу Терещенка у Facebook.

Лише третина глухівчан, які прийшли на вибори, підтримали чинного мера міста Юрія Бурлаку (4067 чол.).

Явка виборців у місті становила – 53,57% (13027 чол.).

Нагадаємо, Юрій Бурлака обіймав посаду очільника Глухова з 2010 року. Він вважається ставлеником народного депутата Андрія Деркача, який раніше був регіоналом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: У Сумах неповнолітній прийшов на вибори

Мішель Терещенко є нащадком роду українських промисловців і меценатів Терещенків. Він народився у Парижі та вже 12 років живе в Україні. Українське громадянство отримав лише у березні цього року.

Терещенко заснував Фундацію спадщини своїх предків, завданням якої є підтримка поточної діяльності в будівлях, побудованих його родиною у Києві та Глухові більше 100 років тому.