Голову партії "УКРОП" Геннадія Корбана невідомі викрали прямо з будівлі суду. Про це повідомив народний депутат Борис Філатов, пише УНН.

"Корбана відпустили і його знову викрали невідомі прямо з будівлі суду на очах у преси, депутатів і адвокатів", - написав Філатов на своїй сторінці у Facebook.

Раніше у суді адвокати Корбана заявили про те, що сплив 72-годинний термін затримання їх підзахисного і суддя вирішив його відпустити.

Читайте також: Чернігівський суд заарештував помічника Філатова на два місяці

Зранку лідера "УКРОПу" доставили до Новозаводського районного суду Чернігова з міської лікарні №2, де його обстежували медики через погане самопочуття.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України підозрює Корбана у створенні злочинного угруповання, яке привласнювало гроші, призначені для бійців АТО. Його затримали 31 жовтня у Дніпропетровську.