Колишній нардеп Тарас Чорновіл порадив Коломойському, Ляшку і Тягнибоку замислитись над виїздом з України.

Про це пише Гордон.

"Затримання Корбана — удар не по шісткам, не по третьосортним персонажам, а по людині із найвищого керівництва угруповання Коломойського. Коломойський тримається в тіні, а Корбан, по суті — його обличчя", - сказав він.

Читайте також: Корбана з суду у Чернігові вивезли співробітники СБУ (відео)

За його словами, їхні дії інколи нагадували чимало не державний переворот, і цього було достатньо, щоб "увірвався терпець".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Політолог вважає, що раніше "перших осіб" влада не чіпала, згадавши про арешти рядових членів партії "Свобода" та нардепа Ігоря Мосійчука.

Згідно його інформації, у випадку із Корбаном, місцеві вибори вже пройшли, і його арешт не підвищить рейтинги партії "УКРОП".

Оскільки на Донбасі - перемир'я, наступальних операцій не очікується, то влада пішла на "загострення ситуації всередині країни і на протистояння з певними злочинними групами".

На його думку, слід чекати на чергові арешти. Серед найбільш імовірних претендентів називає не лише самого Коломойського, а й Ляшка та Тягнибока.

"Українська влада зараз відчуває себе більш міцною і хоче виключити можливості переворотів", - підсумував Чорновіл.