Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк відповів на випади голови Одеської ОДА, колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

Прем'єр розкритикував губернатора Одеської області у своєму інтерв'ю американському виданню Politico.

Так, на прохання журналістів прокоментувати випади Саакашвілі в свій бік про те, що він потурає Ігорю Коломойському і його соратникам, прем'єр відповів: "Це вітрина Міші".

"Якщо Міша був настільки успішним в Грузії, скажіть мені, чому він не може туди повернутися? Що з реформою судової системи в Грузії?" - сказав Яценюк.

При цьому він заявив, що спілкується з олігархами, щоб підключити ключових бізнес-гравців України до проведення реформ.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Саакашвілі закликав спецслужби зайнятися Яценюком і його друзями (відео)

"Я зустрічався з усіма олігархами. У них в компаніях працюють сотні тисяч людей, у них є ряд активів в енергетиці та промисловості. Я повинен пояснити їм: подивіться, хлопці, правила змінилися, тепер ви повинні грати за правилами", - розповів прем'єр.

Нагадаємо, в Грузії відкриті кримінальні виробництва проти екс-президента Міхеїла Саакашвілі.

Також нагадаємо, в недавньому інтерв'ю телеканалу Ігоря Коломойського "1 + 1" Саакашвілі закликав спецслужби зайнятися розслідуванням зв'язків прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з олігархами і перевірити джерела доходу його друзів-нардепів.