У понеділок, 9 листопада, в Україні з візитом перебуватиме представник Євросоюзу із закордонних справ і безпекової політики Федеріка Могеріні. Про це повідомляє прес-служба представництва ЄС в Україні.

У ході візиту запланована зустріч високого представника ЄС з президентом України Петром Порошенком.

Крім того, 13 листопада Україну відвідає комісар ЄС з питань торгівлі Сесілія Мальмстрьом.

19-20 листопада в Києві з візитом перебуватиме європейський комісар з питань розширення та політики добросусідства Йоханнес Хан. Він візьме участь у форумі Східного партнерства. У ньому візьмуть участь прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, єврокомісар Йоханнес Хан, депутат Європарламенту Хейді Хаутала та міністр фінансів Наталія Яресько.

Читайте також: На Берлусконі завели кримінальну справу через візиту до Криму

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, представництво Європейського союзу повідомило українську владу, а також комісію з відбору кандидатів на посаду антикорупційного прокурора, про те, що ЄС втратив довіру до процесу створення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури й наразі утримується від його фінансування.