Екс-міністру юстицій Олені Лукаш оголосили підозру у здійсненні злочинів під час Євромайдану.

Як повідомляє Укрінформ, політолог Валерій Димов проаналізував дії силовиків та назвав її затримання "візуально гарним".

Експерт повідомив, що таким чином затримували главу Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковскього та екс-регіонала Олександра Єфремова.

Проте суди можуть їх виправдати. Політичнийй експерт вважає, що Олена Лукаш не буде здавати свої поплічників, адже "вона виховувалась в таких умовах".

"Коли відпускали Клюєва, його відпускали ті, хто прекрасно знає, що саме він почне розповідати", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також Димов нагадав, що Лукаш можна притягнути до кримінальної відповідальності.

Вона на камеру розповіла, що співробітники контррозвідки СБУ поводились з нею компетентно, проте її адвокат заявив, що Лукаш викрали.

Андрій Портнов наголосив, що Лукаш весь час перебувала у Києві. Під час першого свого інтерв'ю після затримання Лукаш розповіла, що СБУ і ГПУ знали, де вона знаходиться і що вона не ховалася.

Читайте також: Правоохоронці затримали Олену Лукаш - подробиці операції (відео)

Нагадаємо, що вчора з екс-регіонала Ефремова зняли електронний браслет.