Відома співачка заявила про тиск на неї та відмовилася від депутатського мандату.

"Відсутність уваги на культуру призведе Україну до катастрофи. Я не припиняла й не припинятиму мою діяльність в цьому напрямку, незважаючи на шалений тиск через оприлюднення фактів про корупцію у владі. Для мене буде легше робити це поза повноваженнями депутата Верховної ради. Я добровільно відмовляюся від депутатських повноважень", - заявила Огневич сьогодні з трибуни парламенту.

Спікер парламенту Володимир Гройсман назвав виступ колишньої співачки "мужнім вчинком" й подякував за роботу.

На початку жовтня Огневич виступила у Верховній раді із звинуваченнями на адресу чиновників, які заробляють на продажі прав інтелектуальної власності, не дозволяючи це робити митцям. Проте, розроблений нею законопроект так і не отримав необхідної підтримки в стінах парламенту.

Читайте також: "Радикальна" Кошелєва блокувала трибуну у вишиванці за 20 тисяч гривень (фото)

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Я закликаю підтримати мій законопроект. Люди, які чинять зараз мені опір, викликають підозру, тим, що саме вони задіяні в корупційних схемах. Так ось що я вам скажу: ви настільки звикли до корупції, ви настільки звикли шукати в кожному законопроекті вигоду тільки для ваших кишень, ви настільки звикли підтримувати тільки себе, що ви забуваєте про українське суспільство й українську культуру", - заявила 10 жовтня у парламенті Огневич.

Цей законопроект став єдиним документом, який розробила за майже рік роботи депутатом колишня співачка. За цей час Огневич двічі брала участь у блокуванні трибуни Верховної ради Радикальною партією.