В розшуковій базі МВС з'явилися фото та прізвища міліціонерів, причетних до вбивств активістів Майдану в лютому 2014 року.

Співробітників МВС розшукує Служба безпеки України. Всіх звинувачують по одній статті – "Умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб". Причому, всі міліціонери зникли в Києві. А в розшук вони оголошені 2 березня цього року.

Офіційно в СБУ кажуть, що зможуть розповісти подробиці тільки після інформаційного запиту. Але підтверджують, що справи пов'язані із розстрілом активістів Майдану. Додають, що роблять це в рамках розслідування справи, яку веде Генпрокуратура.

За нашою інформацією, всі ці люди – колишні співробітники "Беркуту", який стріляв на Майдані. Їх прозвали "чорною ротою".

У списку – 17 прізвищ. Шукають 27-річного Євгена Тарануху, 46-річного Олега Кишканя, 35-річного Івана Макарця, 38-річного Віктора Мельника, 24-річного Петра Псарьова, 27-річного Юрія Кравця, 24-річного Ігоря Владику, 33-річного Олега Шабаша, 24-річного Олексія Цвигуна, 34-річного Євгена Пронозу, 23-річного Василя Рябошапку, 32-річного Володимира Трепачьова, 27-річного Руслана Горбіка, 28-річного Романа Панченка, 37-річного Ігоря Чумака, 36-річного Сергія Шпильового та 24-річного Богдана Шафаренка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Беркутівці" які залишилися в Києві, запевняють, що до розстрілів людей вони не мали жодного відношення. А вбивали людей співробітники кримського "Беркуту". "Всі, хто стріляв, втекли в Крим, Росію або на Донбас", - розповів "Знай" один з колишніх міліціонерів.

Джерела в міліції "Знай" розповіли, що зазвичай, прізвища людей, які працювали в МВС оперативниками, снайперами та в інших "секретних" службах, не розголошують. А в інтернеті про них немає жодної інформації. Бо специфіка роботи така, що будь-яка інформація може нашкодити.

Але ми знайшли фото одного з фігурантів цієї справи. Це - Олег Кишкань. На своїй сторінці в соцмережах він викладає фото з басейну. Враження людини, яка чогось боїться, не справляє.