Народний депутат, глава комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук подав до суду на губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі.

Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Лівий берег з Сонею Кошкіною".

"Знаєте, коли тебе ображають, перша реакція – по-чоловічому розібратися з проблемою. Через статус я цього собі дозволити не можу. Тому прийняв дуже просте рішення: я подав до суду на пана Саакашвілі. Не може губернатор поєднувати в собі функції генерального прокурора і верховного судді. Дочекаємося рішення суду і подивлюся тоді, як пан Саакашвілі буде вибачатися, спростовувати брехню", – сказав Іванчук.

Читайте також: Саакашвілі закликав спецслужби зайнятися Яценюком і його друзями (відео)

При цьому нардеп вважає, що напади Саакашвілі – спланована кампанія з дискредитації його і прем'єра Арсенія Яценюка, соратником якого він є, і він виконує чиєсь замовлення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, екс-президент Грузії, голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі закликав правоохоронні органи зайнятися розслідуванням діяльності і зв'язками прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

"Ми повинні зайнятися і прем'єр-міністром, і його зв'язками, ми повинні зайнятися паном Іванчуком. До речі, який також пов'язаний з Коломойським. Ми повинні зайнятися депутатом Мартиненком, членами БПП", – заявив губернатор.