Терористична організація "Ісламська держава Іраку та Леванту" у своєму офіційному журналі Dabiq назвала Україну полем бою Росії і Заходу.

Останній, 12-й номер екстремістського журналу опублікували в інтернеті сьогодні ввечері, передає Хвиля.

На обкладинку 66-сторінкового номера потрапила фотографія з місця терактів у Парижі, відповідальність за які взяла ІДІЛ. У цьому ж номері опублікували фотографію деталей бомби, яку, як стверджують бойовики, підірвали на борту російського літака А321.

Читайте також: Поліція вбила ймовірного організатора паризьких терактів

В одній зі статей випуску під назвою "Ви думаєте, вони разом? Але серця їх - порізно" автор розмірковує про взаємини Росії з країнами Заходу. Російську Федерація називають "п'яним бурим ведмедем", дії Москви в Сирії описують як "жорстокі, але незграбні". Матеріал проілюстровано фотографією, на якій глава МЗС РФ Сергій Лавров і держсекретар США Джон Керрі йдуть в різні боки.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще