Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і депутат Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко поскандалили.

Причиною тому стало інтерв'ю Лещенко для Deutsche Welle, яке вийшло 18 листопада. У ньому нардеп звинуватив Авакова у встановленні стеження за ним. Лещенко пов'язав це з викриттями щодо кримінальної справи в Швейцарії проти нардепа з "Народного фронту", близького соратника прем'єра Арсенія Яценюка Миколи Мартиненка та з історією з переказом нардепом з НФ, соратником Авакова Ігорем Котвицьким $40 млн в Панаму.

У відповідь на це Аваков назвав Лещенко брехуном, звинуватив його в замовний роботі на бізнесмена Костянтина Григоришина і пригрозив судом.

"Брехня Лещенко, що Аваков і МВС його прослуховують - параноя або фарс від його наймача Григоришина, справи якого веде МВС? З'ясуємо в суді", - написав міністр в Twitter.

Читайте також: Аваков запропонував мені тікати з країни - Корбан

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Хай ще Аваков подасть на мене в суд за те, що він влаштував до себе на роботу аферистку, яка тепер під слідством ГПУ", - парирував на це в Twitter нардеп. Йдеться про екс-главі Управління МВС щодо забезпечення повернення активів, одержаних злочинним шляхом, Олена Тищенко.

"Все-таки параноя) не викладати всі козирі - приготуйтеся до суду. З Григоришиним порадьтеся. Злітайте до нього в Куршавель", - відповів на це Аваков нардепу.

"Напевно переплутали з Тищенко, подільника якого заарештували у Франції, тільки не в Куршевелі, а на Лазурному березі", - парирував Лещенко.

"Нехай Аваков ще подасть на мене в суд за те, що бійці підконтрольного йому Азова напали на рабина, а я прикривав йому тил ... Нехай Аваков подасть на мене ще до суду за те, що два роки тримав на роботі в МВС беркутню, б'ють людей на Майдані ... Аваков просто брехун. Як і його однопартієць Логвинський "- продовжив нардеп.

Раніше Лещенко заявив, що проти нього і його колег журналістів, які пишуть про корупцію в оточенні прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, планується розгорнути масштабну кампанію чорного піару