У селі Давидів на Львівщині на виборах сільського голови переміг 21-річний політолог Віталій Дяків.

Новообраний керівник села повинен із дня на день приступити до своїх нових обов'язків, передає 5-й канал.

Повідомляється, що молодий чоловік обійшов на виборах двох своїх конкурентів. Розрив склав 26 голосів.

"Взяти на себе відповідальність за сім тисяч населення села - це велика ноша. Її потрібно пронести гідно. Пронести так, як я обіцяв. У своїй програмі я не ставив захмарних цілей. Є проблеми, які в селі потрібно вирішити, але мені це не буде під силу, тому я цього не обіцяв. У перспективі - можливо ", - заявив новий глава Давидова.

Читайте також: 22-річний студент став наймолодшим сільським головою в Україні

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

При цьому Віталій Дьяков розповів, що в ході передвиборної кампанії багато разів обговорював проблеми Давидова з місцевими жителями. При цьому він відзначає, що і сам добре знає про проблеми села, адже народився і виріс тут.

У той же час односельці на Дьякова покладають сподівання, незважаючи на те, що хлопець ще студент. Його кваліфікацію оцінили, а вік, вважають, не перешкода.

Відзначимо, що наймолодший голова сільради в Україні Віталій Дьяков на даний момент навчається в магістратурі за фахом "Політологія" у вузі Львова.