23-24 листопада цього року в Брюсселі пройде засідання міжпарламентської ради Україна-НАТО, повідомляє місія України при НАТО.

Україну на заході представлять народні депутати Іванна Климпуш-Цинцадзе з "Блоку Петра Порошенка", Юрій Береза з "Народного фронту, Олексій Скрипник з об'єднання "Самопоміч", Андрій Кожем'якін з всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" та Ірина Геращенко з БПП.

"Міжпарламентська рада Україна-НАТО обговорить загострення безпекової ситуації в Україні, а також виклики створеної Росією технології гібридної війни для країн-членів та партнерів НАТО. Крім того, розглядатимуться питання подальшої політичної та практичної підтримки НАТО Україні для протистояння російській агресії", - сказано у повідомленні.

Читайте також: У Брюсселі закрили метро та ввели найвищий рівень небезпеки

Окрему увагу під час засідання планують приділити вдосконаленню річних національних програм співробітництва України з НАТО.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У вівторок, 24 листопада українські парламентарі збираються взяти участь у конференції на тему "Майбутнє України: внутрішня та міжнародна згуртованість", яку організовує Асоціація Атлантичного договору ATA і Центр з питань безпеки, розвитку та верховенства права DCAF.