Сьогодні бельгійська влада ввела в країні максимальний рівень терористичної загрози. З цього приводу закрили столичне метро, повідомляє Reuters.

Ймовірно, підземка не буде працювати до неділі. Мешканцям Брюсселю також радять уникати людних місць.

Наразі не повідомляють, з чим саме зв'язаний такий рівень готовності, але відомо, що уряд дізнався про наміри скоїти теракт у місті. Ця загроза нібито є неминучою.

На цьому тижні у Бельгії вже були попередження про теракт. Через це організатори скасували товариський футбольний матч між Бельгією та Іспанією.

За даними деяких аналітиків, Брюссель є черговою мішенню терористів через те, що саме у цьому місті розташовані головні офіси Єврокомісії та НАТО.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Радбез ООН підтримав резолюцію про боротьбу з "Ісламською державою"

Нагадаємо, підсилені заходи безпеки ввели усі держави ЄС після терактів у Парижі 13 листопада. У той день "Ісламська держава" вбила 130 людей.