Спостерігачі зафіксували перші порушення на місцевих виборах у Маріуполі, які проходять сьогодні.

Про це сказано у повідомленні донецької обласної організації ВГО "Комітет виборців України" та громадянської мережі ОПОРА, передає Громадське радіо.

Зокрема, на двох дільницях зафіксували вкидання контрольного листа без печатки у скриньки для голосування.

На ДВК №142 406 за адресою вул. Київська, 72 скриньки для голосування з неправильними листками, у які вже встигли опустити виборчі бюлетені, опечатали. А в скриньки, які ще не почали наповнювати бюлетенями, поклали правильно заповнені контрольні листи.

Читайте також: Стартували вибори в Маріуполі і Красноармійську

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На ДВК №142 384 по вул. Пашковського, 62А, де теж вкинули контрольні листи без печатки, голова комісії запанікувала та вирішила закрити дільницю.

Нагадаємо, сьогодні, 29 листопада, в Маріуполі о 8:00 відкрилися виборчі дільниці для голосування, проголосувати можна до 20:00. Для проведення виборів надрукували 671 тис. 444 бюлетеня. Охорону порядку під час голосування забезпечують близько 2 тисячі правоохоронців.