Міністр інформаційної політики України, кум президента України Петра Порошенка Юрій Стець подав у відставку.

Про це Стець написав на своїй сторінці в Facebook.

Він згадав, що рівно рік тому став членом уряду, а 9 місяців тому розпочало свою роботу Міністерство інформаційної політики.

"Як і обіцяв, звіт про свою діяльність тримаю публічно, в тому числі і тут - у Фейсбуці ... І, звичайно, як і обіцяв рік тому, з початком сесійного тижня пройду всі юридичні процедури в ВР і КМУ, пов'язані з реєстрацією офіційного заяви про відставку ", - зазначив Стець.

Читайте також: Стець бореться за міжнародне визнання геноциду кримських татар

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Звичайно, я пам'ятав про "фактор 3 грудня" і знав, що воно - 3 грудня - рано чи пізно настане. Шкода, що рік був таким коротким .... Приємно, що він був! Спасибі за нього!" - Написав у свою чергу на своїй сторінці в Facebook радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець.

27 жовтня міністр інформполітики України Юрій Стець заявив про те, що має намір подати у відставку 3 грудня 2015, а міністерство інформаційної політики може бути ліквідовано в кінці року.

Нагадаємо, служба безпеки України виявила сепаратистів у громадській раді при Міністерстві інформаційної політики.

Про це заявив 2 грудня, на брифінгу голова СБУ Василь Грицак. За його словами, мова йде про осіб, підозрюваних в наданні технічної підтримки трансляції телеканалу терористів "Новоросія ТВ" через мережу інтернет.