Президент Росії Володимир Путін висловив чергову порцію критики стосовно дій усіх західних політиків. На його думку, ЄС та США своєю підтримкою України намагаються не допустити возз'єднання СРСР.

Про це керівник держави розповів у документальному фільмі Саїди Медведєвої "Світопорядок".

"Наші західні колеги, своєю позицією щодо України та усього пострадянського простору, лише намагаються зупинити повернення Радянського Союзу. Росія такої мети не має, але нам ніхто не вірить", - розповів Путін.

Президент РФ також додав, що світові держави абсолютно не хвилюються за долю України, а лише захищають власні політичні інтереси.

"Певна річ, об'єднання Росії з Україною, а також з іншими державами, зробила би нас ще більш потужною державою. Але така навіть гіпотетична можливість не дає спокійно спати усьому західному світу", - додав президент.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Конференцію Путіна перетворили на пародію (відео)

Нещодавно Володимир Путін зібрав традиційну масштабну прес-конференцію. На ній він зізнався у присутності росіян на Донбасі, а також зробив комплімент Дональду Трампу, сподіваючись на перемогу свого товариша на президентських перегонах у США.

Західні політики категорично не розглядають можливість зняття санкцій з РФ, навіть попри те, що Путін робить видимість допомоги у боротьбі зі світовим тероризмом.