Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі прилетів вчора до Польщі на запрошення президента Анджея Дуди.

Як повідомив екс-президент Грузії на своїй сторінці в Facebook, він відствяткував свій день народження з провідними політиками Польщі.

Польський президент запропонував Саакашвілі взяти участь у конференції на честь пам'яті президента Леха Качинського, який загинув у квітні 2010 року над Смоленськом РФ. Росію досі звинувачують у його загибелі.

Саакашвілі зустрівся з його братом, лідером партії "Право і справедливість" Ярославом Качинським. Політики обговорили майбутнє Польщі, України та Грузії.

Глава Одеської ОДА взяв участь у дискусії. На подію прийшла українська діаспора, яка привітала грузинського реформатора з іменинами.

Популярні новини зараз
Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше
Показати ще

"Дякую всім, хто привітав мене з Днем народження, який я відсвяткував у колі лідерів Польщі", - написав він.

Також політик попросив прийти на Антикорупційний форум в Києві, який відбудеться 23 грудня.

Читайте також: Аваков про Саакашвілі: Україні потрібні такі популісти

Нагадаємо, що глава МВС Арсен Аваков на засіданні Національної ради реформ в грубій формі зажадав від Міхеіла Саакашвілі "забиратися з його країни".