Сьогодні у Верховній Раді стало на два депутати менше.

Як повідомляє телеканал 112-Україна, за відставку члена "Народного фронту" Миколу Мартиненка проголосувало 228 нардепів.

Він виступив перед голосуванням і закликав підтримати його рішення про складання депутатських повноважень.

Мартиненко зазначив, що не хоче, щоб скандал навколо його персони сприяв відставці "прозахідного уряду". Політик упевнений, що на антипіар проти нього "витратили 10 мільйонів доларів".

"У ці ігри грають дешеві актори", - зазначив він і заявив, що скоро їх імена будуть відомі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Розслідуванням кримінальної справи проти Мартиненка, порушеної у Швейцарії, займався депутат "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко. Він передав документи розслідування главі Кабміну Арсенію Яценюку.

Мартиненко звинуватили в тому, що його компанія "Bradcrest Investments" отримувала відкат 15-20% від контракту між компанією "Енергоатом" та заводом Skoda в обмін на піар і просування автомобільної марки в Україні.

Також 301 депутат позбавив Злату Огневич депутатських повноважень. Вона подала заяву раніше за Мартиненка, але її не схвалили відразу. Співачка зазначила, що не бачить себе в ролі політика в такому складі парламенту.

Читайте також: Дитячий портрет Яценюка вивісили у Київраді

Нагадаємо, що Олега Барну виключили з "Блоку Петра Порошенка" за інцидент з Яценюком.