Народний депутат Володимир Парасюк з гумором відреагував на заяви Генпрокуратури про те, що нібито отримував "зарплату" від лідера УКРОПу Геннадія Корбана.

Свою версію "боргів" і "розписок" Парасюк опублікував на сторінці у Facebook.

Зокрема, нардеп показав, скільки йому "винні" Порошенко, Яценюк, яку "зарплату" отримав від Дарта Вейдера і скільки повинен "вибивати" з СБУшника Пісного. Всі пам'ятають, що з останнім у Парасюка стався гучний скандал, коли нардеп вдарив Пісного ногою в голову.

Нагадаємо, раніше 29 грудня в Генеральній прокуратурі повідомили, що отримали нові докази у справі Корбана. Зокрема, про те, що він вів "чорну бухгалтерію". У ній вказані прізвища нардепів, яким він нібито платив зарплату.

Читайте також: Корбан потрібен Порошенку задля тиску на Коломойського - експерт

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У документах згадано прізвища екс-нардепа і мера Дніпропетровська Бориса Філатова, нардепів Андрія Денисенка, Віталія Купрія та Володимира Парасюка.

Крім того, ГПУ оприлюднила аудіозаписи, в яких фігурують голоси, схожі на голоси згаданих політиків.