Міністр закордонних справ Павло Клімкін розіслав листівки з дитячим малюнком всім громадським і політичним діячам в кожній країні світу.

Про це у Facebook повідомив віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко.

На листівці зображений малюнок Анастасії Єфановій з Житомира, яка перемогла в конкурсі дитячого малюнка. Цей конкурс провів МЗС України.

"Перший пріоритет України в 2016 році - встановлення миру!" - прокоментував Зубко.

На цьому тижні міністр закордонних справ України Павло Клімкін у своєму мікроблозі в Twitter зазначив, що вже п'ятий день живе життям члена Ради безпеки ООН. За словами Клімкіна, Україна спробує змінити стиль спілкування з РФ в Радбезі ООН.

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Також глава МЗС України повідомив про вдалу вчорашню телефонну розмову зі своїм уругвайським колегою.

Читайте також: Через брак туристів Єгипет щомісяця втрачає $180 млн

"Кому свята, а кому ООН. Вже п'ятий день живемо життям члена Радбезу. Вчора говорив по телефону з уругвайським колегою. Глобальна координація", - зазначив він.

А сьогодні 6 січня Клімкін привітав усіх з Різдвом. "Різдво - це символ початку, в тому числі великих і світлих справ. Не забувайте робити їх в 2016. З Різдвом Христовим!" - написав він у Twitter.