Родичі Олега Калашникова розповіли "Знай", де завтра пройде відспівування та прощання із загиблим. 52-річного "регіонала" невідомі розстріляли 15 квітня на порозі власної квартири. Це сталося на пр. Правди в Києві.

"Відспівування буде о 10.30 в Іллінській церкві на Подолі. А прощання - з дванадцятої до чотирнадцятої у Феофаніі", - повідомили близькі убитого.

Саме там Калашников прощався із Михайлом Чечетовим, який покінчив життя самогубством – "вийшов" з вікна 17-го поверху.

Олег Калашников був відомий організацією "Антимайдану" в Маріїнському парку, "гучними" піснями на Хрещатику під час суду над Юлією Тимошенко. А будучи нардепом від ПР оскандалився через побиття журналістів.

Силовики вважають, що його могли "прибрати" через згоду свідчити, хто саме стояв за фінансуванням тітушок. А колеги, з якими він раніше працював в головному управлінні розвідки Міноборони припускають, що не варто виключати версію помсти.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Адже багато хто із колишніх колег скаржився на те, що Калашников "кидав" їх на гроші. Також, він міг дати покази на реальних замовників фінансування мітингів. Цього більше за все бояться ті, хто залишився тут. Тим, хто втік до Росії, вже байдуже. Поки не знайдуть причетних, обидві версії мають місце", - розповів "Знай" колишній начальник військової розвідки Міноборони та заступник голови СБУ Олександр Скіпальський.

Калашников півтора роки працював у військовій розвідці. З роботи його вигнали через скандал із машинами, які він прикриваючись роботою "ганяв" з Німеччини. За це і був звільнений. Намагався відновитися на посаді через суд, але там теж порахували, що людина з такими моральними якостями не може працювати в елітній спецслужбі.

"Після того він створив "загальновійськовий союз", зблизився із Партією регіонів та проводив акції антиукраїнської спрямованості. Більш як п'ятнадцять років я його не бачив", - пригадав Скіпальський.