Радниця міністра економічного розвитку та торгівлі Айвараса Абромавичуса Яніка Мерило товаришує та колись співпрацювала з американським прихильником Новоросії Бернардом Кейсі. Інформацію про це користувачі соцмереж знайшли в інтернеті.

"Я маю честь знати Бернарда. Він сильний мережевик з широкими контактами в США та Україні. Хороший спеціаліст, один із найповажніших та симпатичних ділових партнерів та колег. Я була б щасливою порекомендувати Бернара в будь-який час" - написала Яніка 12 грудня 2014 року на своїй сторінці, вказавши, що вона співпрацювала з Бернаром в Українській асоціації венчурного капіталу та прямих інвестицій.

Бернард Кейсі фотографується з георгієвською стрічкою на грудях. Виставив фото, як він відвідав церемонію "Російська Міс Сан-Франциско", присутній у групах: "Безсмертний полк", "Vladimir Putin", "Defend Novorossiya", "Novorossiya news". У профілі вказано, що він займається Агентством реконструкції та розвитку Донбасу.

Тепер Яніка Мерило пише, що здивована настоями свого знайомого.

"Бернар був керівником американської Торгової палати, з 2009 року підтримував Україну. Що сталося - я не знаю. Він змінив свою позицію (здається). Я знала Бернарда, який підтримував Україну і рекомендацію дала йому, як керівнику Торгової палати", - прокоментувала ситуацію Яніка.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Бернард Кейсі очолив американську Торгову палату у січні 2014 року та пішов з посади у листопаді.

Раніше Торгова палата США категорично не погодилася з думкою екс-керівника Бернарда Кейсі, який назвав Майдан неконституційним та висловив підтримку анексії Криму.